Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Σε ένα κόσμο, που κάποιοι θέλουν οικονομικά να βρίσκεται σε «ύφεση» αλλά και που οι ίδιοι συνεργήσαμε στο να «χρεοκοπήσει» πνευματικά, τα Χριστούγεννα φέρνουν μήνυμα ελπίδας και παρηγοριάς, αφού ο νεογέννητος Χριστός είναι ο πλουτισμός μας και η ανακαίνισή μας.

               ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ  ΤΟ  2012 

                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στο Επιμελητήριο Κορινθίας που διεξήχθησαν την Κυριακή 4-12-11 συμμετείχαν και είχαν επιτυχή αποτελέσματα  δύο μέλη του συνδυασμού  ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.
Συγκεκριμένα ο Θανάσης Γκιόκας από τα Ίσθμια ο οποίος  εξελέγη στο τμήμα  Υπηρεσιών και η Γιούλη Τζαναβάρα από το Λουτράκι στο τμήμα Μεταποίησης, η οποία είναι πρώτη επιλαχούσα.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο για τον πολύ όμορφο αγώνα τους και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι  ότι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Δήμου μας στο συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θανάσης Γκιόκας έχει  το ήθος, την τόλμη και την αποφασιστικότητα για να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις  τις επιχειρήσεις  και τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας,  μέσα από τις δράσεις του Επιμελητηρίου  σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύει  η τοπική κοινωνία.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ