Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Θέσεις Γιώργου Πετρίτση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13-7-11

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
Γιώργος Πετρίτσης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της
13-7-11 αναφέρθηκε στα προ ημερησίας θέματα :

1. Για το θέμα της SOUSAKI LOGISTΙCS ανέφερε ότι η εξέλιξη της υπογραφής από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Τατούλη για την άδεια εγκατάστασης ήταν μια αρνητική εξέλιξη, η οποία βέβαια μετά την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την Υπουργό ΥΠΕΚΑ κ. Μπιρμπίλη δεν είχε και μεγάλα περιθώρια για να μην υπογραφεί.

Στην αναφορά του Δημάρχου ότι η δημοτική αρχή δεν ολιγώρησε στο συγκεκριμένο θέμα, είπε εκτίμησε ότι η δημοτική αρχή αρκέστηκε, στα λόγια, στις συσκέψεις επί συσκέψεων, στις συζητήσεις επί συζητήσεων και στο τέλος δυστυχώς δεν πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και υπεγράφη η άδεια εγκατάστασης από τον Περιφερειάρχη .

Είπε χαρακτηριστικά :

Κ. δήμαρχε ξέρετε ότι στην πολιτική δεν αρκούν οι καλές προθέσεις, αλλά τα θετικά αποτελέσματα των όποιων προσπαθειών .

Αποτέλεσμα φέρνει η συνεχής προσπάθεια και παρακολούθηση του θέματος από κοντά, το ότι πήραμε θέση για το ψήφισμα κτλ δεν λέει τίποτα και δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα .

Αλήθεια πόσο εκτεθειμένος μπορεί να είναι ο κ. Δημήτρης Δέδες Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, όταν ο ίδιος δήλωνε στις 28-6-11 ότι έχει παγώσει το θέμα και δεν προχωρά και όταν τα έλεγε αυτά είχε ήδη υπογραφεί η άδεια ίδρυσης στις 22- 6 -11 από το Περιφερειάρχη και πιθανώς να είχε ενημερωθεί και ο ίδιος ο δήμαρχος ή τέλος πάντων κάποια αρμόδια αρχή του δήμου.

Αφού η όλη διαδικασία ήταν στην Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, γιατί κάποιος δεν παρακολουθούσε το ζήτημα από κοντά ;

Ρώτησε τον Δήμαρχο αν για το συγκεκριμένο θέμα, είχε κάποια προσωπική επαφή με το Κο Περιφερειάρχη κ. Τατούλη για να τον ενημερώσει για το θέμα όλο αυτό το διάστημα , αφού γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας, ότι αυτή η ενέργεια θα ήταν το αμέσως επόμενο βήμα για την επιχείρηση δηλαδή η υπογραφή της αδείας εγκατάστασης από τον Περιφερειάρχη .

Και σαν να μην έφθαναν αυτά, τόνισε ο κ. Πετρίτσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νικολάου υπογράφει ανακοίνωση ή επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία λούζει κυριολεκτικά τον Περιφερειάρχη Κο Τατούλη χαρακτηρίζοντας τον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ που ήρθε ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .βαριές κουβέντες για έναν εκλεγμένο αιρετό Περιφερειάρχη .

Όταν όμως ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης ο επικίνδυνος κατά τα λεγόμενα σας περιφερειάρχης, ενέταξε και την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου του Ηραίον και το δρόμο της Λίμνης Βουλιαγμένης – Περαχώρας στο ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού περίπου 3.000.000 ευρώ δεν ήταν επικίνδυνος και απατεώνας αν ερμηνεύω καλά την έκφραση ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .

Και σας ερωτώ προσωπικά κ. Δήμαρχε και περιμένω απάντηση αν εγκρίνετε και ενστερνίζεστε την άποψη του κ. Νικολάου για τον Περιφερειάρχη.

2.αναφορά για το θέμα του ΕΣΠΑ :

Κε δήμαρχε την Δευτέρα 11-7-11 στις 11.00 το πρωί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ,υπήρχε σύσκεψη των δημάρχων ολόκληρης της περιφέρειας Πελοποννήσου με τον Περιφερειάρχη για το ΕΣΠΑ.

Είναι ποτέ δυνατόν να εκπροσωπούνται όλοι οι δήμοι του Ν. Κορινθίας με τους δήμαρχους και εσείς να απουσιάζετε ;

Έμαθα ότι παρευρέθησαν ο κ. Νικολάου και ο κ. Δέδες ,οι οποίοι όμως δεν είχαν πάει για αυτή την δουλειά, αλλά μόνο και μόνο για να επιδώσουν το έγγραφο της διαμαρτυρίας για την άδεια εγκατάστασης και αποχώρησαν.

Εκτιθέμεθα πλέον όχι μόνο Κορινθιακά αλλά και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο με την στάση που κρατάτε .


Τι τακτική είναι αυτή που ακολουθείται , την προηγούμενη φορά που ήρθε ο υπουργός Γερουλάνος στην Τρίπολη για θέματα τουρισμού απουσιάζετε με την δικαιολογία ότι δεν σας είχανε καλέσει επισήμως .

Τωρα που γνωρίζατε για την σύσκεψη, δεν μπήκατε στον κόπο να πάτε καν να ακούσετε τις τοποθετήσεις και το πως θα κινηθεί η διαδικασία αφού ξέρετε πολύ καλά ότι το ΕΣΠΑ αποτελεί πλέον τον μοναδικό μηχανισμό για να μπορέσουν να πάρει μπροστά η ανάπτυξη της Ελλάδος, σε μια εποχή που συζητείται ευρέως από την Ευρωπαϊκή Ενωση να μην υποχρεούται η Ελλάδα να συμμετέχει στο πρόγραμμα με ιδίους πόρους .

Κε Δήμαρχε λυπάμαι που θα το πω αλλά με την στάση σας απομονώνετε το δήμο μας από όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων και στο τέλος θα βρεθούμε μόνοι μας απέναντι σε όλους .

Άλλο πράγμα η διαμαρτυρία και άλλο η διεκδίκηση πόρων από το ΕΣΠΑ .

Πρέπει ο κάθε δήμαρχος ή αυτός που τέλος πάντων ασκεί την όποια εξουσία να μπορεί να είναι σε θέση και να διεκδικεί και ταυτόχρονα με τον τρόπο του, να μπορέσει να μεταφέρει την αντίθεση του, με κάποια άλλη απόφαση.

Άλλο η διαφωνία μας σε ότι έχει να κάνει με την εταιρεία χημικών και άλλο η ανάπτυξη ολοκλήρου του δήμου μέσω του ΕΣΠΑ .

Πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ πλέον τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και που ενεργείτε .

3. αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της διέλευσης του αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή της Ισθμίας .

Κε δήμαρχε ρώτησα και τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου τον Κο Σπανό ποια είναι η εξέλιξη με το θέμα του αγωγού φυσικού αερίου .

Στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου στα Ισθμία .

Εμαθα εντελώς συμπτωματικά ότι ο πρόεδρος είχε ενημερώσει τους κατοίκους με ανακοινώσεις στα καφενεία και σε διάφορα καταστήματα της περιοχής για την Τετάρτη ώρα 4.00 το μεσημέρι .

Είναι ποτέ δυνατόν την σημερινή εποχή να ενημερώνεται ο κόσμος με αυτή την διαδικασία .

Ο δήμος Κορίνθιών για το ίδιο θέμα εξέδωσε δελτίο τύπου 3 ημέρες νωρίτερα που γνωστοποιούσε το γεγονός αυτό για όλα τα δημοτικά διαμερίσματα .

Το ανακοίνωσε σε τοπικές εφημερίδες και σε τοπικά blog .

Ειλικρινά όμως επιθυμώ να παρακαλέσω να παρακολουθήσει η τοπική κοινότητα από κοντά το θέμα αυτό, ώστε οι όποιες μελλοντικές αποζημιώσεις που θα βγούν τουλάχιστον είναι αξιόλογες και να μην χάσουν οι άνθρωποι την περιουσία τους για ένα κομμάτι ψωμί .


4. Αναφέρθηκε στο θέμα των σκουπιδιών :

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο η κ. Πρωτοπαππά είχε αναφέρει το γεγονός ότι στην Χωματερή Λουτρακίου δεχόμαστε συνέχεια απορριμματοφόρα του Δήμου Κορινθίων και απαντήσατε ότι δεν πηγαίνουν κ. Μουζάκη Αντιδήμαρχε Καθαριότητος .

Οι πληροφορίες όμως κ. Αντιδήμαρχε, επειδή έψαξα το θέμα καλά μου λένε άλλα, ότι στην χωματερή του Λουτρακίου πήγαιναν απορριμματοφόρα του δήμου Κορινθίων κανονικότατα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλω να σας πληροφορήσω τους ότι πήγαιναν τουλάχιστον καθημερινά 3 τον αριθμό δηλαδή πάνω από 100 απορριμματοφόρα τον μήνα .

Θέλω να με ενημερώσετε με τίνος εντολή γινόταν αυτό ;

Και για ποιο λόγο γινόταν αυτό, αφού τώρα η Κόρινθος έχει πολύ μεγάλη γεωγραφική έκταση και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιεί τις δικές της χωματερές.

Για να τεκμηριώσω το θέμα ενημερώνω επίσης το σώμα ότι την επόμενη του Δημοτικού Συμβουλίου της 21-6-11 επειδή είχε αναφερθεί αυτό το γεγονός στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπήρξε εντολή για κλείσιμο της χωματερής για απορριμματοφόρα του Δήμου Κορινθίων .

Κε Μουζάκη ξέρω πραγματικά και το λέω με μεγάλη ειλικρίνεια ότι κάνετε ένα μεγάλο αγώνα για να κρατήσετε τον Δήμο καθαρό και εκτιμώ ότι δεν αναλάβατε μόνος σας αυτή την πρωτοβουλία, όμως πρέπει να παραδεχθείτε και κάποια λάθη που γίνονται τα οποία εφόσον διορθώνονται είναι για το καλό του Δήμου μας .

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θ Ε Μ Α : "Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου".

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 13η Ιουλίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.Περί ορισμού της Περαχώρας ως ιστορικής έδρας του Δήμου.

2.Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

3.Έγκριση του Κανονισμού λειτουργίας του 2ου Δημοτικού Κοιμητηρίου Λουτρακίου στη θέση “’Ασπρα Χώματα”.

4.Παραχώρηση ή μη στον Δήμο οχημάτων της ΤΕΟ Α.Ε.

5.Εισήγηση για παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου στους Αγ. Θεοδώρους.

6.Λήψη Απόφασης για εκμίσθωση τμήματος αιγιαλού στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων, έμπροσθεν δημοτικού αλσυλλίου “Λιάντρο”, για τοποθέτηση θαλασσίων μέσων αναψυχής.

7.Λήψη Απόφασης για μίσθωση ιδιωτικών γεωτρήσεων προς κάλυψη υδρευτικών αναγκών Δημοτικής Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων.

8.Καθορισμός αμοιβής ορκωτού λογιστή για την εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Κατασκευής Έργων Λουτρακίου - Περαχώρας (Δ.Ε.Κ.Ε.Λ.Π.)

9.Καθορισμός αμοιβής, κατά παρέκκλιση, πληρεξουσίων δικηγόρων Δήμου, δυνάμει των υπ’ αριθ. 20/2011 & 94/2011 Αποφάσεων Οικονομικής Επιτροπής.

10.Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 292/2010 Α.Δ.Σ. Λουτρακίου - Περαχώρας, περί οριστικής εκκαθάρισης οφειλών της ιδιοκτησίας (154) της 8/97 Πράξης Αναλογισμού.

11.Λήψη Απόφασης για υπαγωγή ή μη του Δήμου στη ρύθμιση βεβαιωμένων ή μη οφειλών, βάσει του Ν. 3979/2011.

12.Διάθεση πίστωσης για προμήθεια διαφημιστικών πανώ στα πλαίσια ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων Δήμου.

13.Μερική αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.

14.Τροποποίηση τίτλου εγγραφής πίστωσης αναφορικά με την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πισίων. Τροποποίηση Τεχνικού Π.Ε.Ε.

15.Γνωμοδότηση επί του χαρακτηρισμού οδού στη θέση “Κλεφτοράχη” Δήμου μας ως προϋφισταμένης του έτους 1923.

16.Συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για την εκδίκαση ενστάσεων καταναλωτών κατά λογαριασμών ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αγ. Θεοδώρων.

17.Συγκρότηση επιτροπής διαχείρισης ακτής Λουτρακίου.

18.Χορήγηση ή μη στον ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Μάρκο άδειας διενέργειας τεχνικών ψυχαγωγικών παιγνίων στο κατάστημά του “Καφετέρια - Μπαρ” επί της πλατείας 25ης Μαρτίου 14 στο Λουτράκι.

19.Χορήγηση ή μη στη Δ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΑΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. άδειας λειτουργίας έκθεσης βιβλίου σε υπαίθριο ιδιωτικό χώρο επί των οδών Ποσειδώνος & Τομπάζη στο Λουτράκι.

20.Εξέταση αιτήματος ΜΕΛΕΤΗ Χρήστου για απαλλαγή προσαυξήσεων από Τέλος Ακαθαρίστων Εσόδων ετών 1991 & 1997.

21.Εξέταση αιτήματος ΑΒΟΥΡΗ Μαρίας για επιστροφή ποσού από Τέλη Καθαριότητας Νέου Νεκροταφείου Αγ. Θεοδώρων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, και διαγραφή ποσού από ίδιο τέλος έτους 2009.

22.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: “Συντήρηση οδοποιίας στο τ.δ. Πισίων” (αρ. μελ. 41/2010)

23.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου εκτός έδρας (Αύγουστος).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΚΑΚΑΒΑΣ Γεώργιος

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Γενική Συνέλευση Τοπικού Διαμερίσματος Πισσίων

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Γιώργος Πετρίτσης παρευρέθηκε στην γενική συνέλευση του τοπικού διαμερίσματος Πισσίων η οποία έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Δαμιανού στο Σχοίνο στις 3-7-11.

Στην τοποθέτηση του, τόνισε ότι η δημοτική αρχή πρέπει να επικεντρωθεί στην επίλυση 3-4 σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή του Σχοίνου, παρά το γεγονός ότι η περιοχή αντιμετωπίζει πολύ περισσότερα προβλήματα, αφού η οικονομική κατάσταση της περιόδου αυτής είναι τέτοια ώστε είναι αδύνατον να μπορέσουν να λυθούν όλα αυτά τα συσσωρευμένα προβλήματα.

Συγκεκριμένα τόνισε, ότι πρέπει να δοθεί άμεση λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ύδρευσης που υπάρχει στην περιοχή, καθώς εκτίμησε ότι αν θέλουμε να μιλάμε για ποιότητα ζωής, δεν νοείται αυτή χωρίς αυτό το πολύτιμο αγαθό του νερού, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της πρόσβασης στις παραλίες της περιοχής η οποία σήμερα γίνεται μέσα από ξένες ιδιοκτησίες και το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς επίσης και στην πεζοδρόμηση των κεντρικών οδών της περιοχής.

Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του ΓΠΣ το οποίο περιλαμβάνει και την ευρύτερη περιοχή του Σχοίνου και δίνει λύσεις και στο οικιστικό πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι πρέπει να κινηθεί γρήγορα η δημοτική αρχή ώστε να της εκχωρηθούν οι πολεοδομικές αρμοδιότητες για τις περιοχές του Σχοίνου, των Πισσίων της Κυρα Βρύσης και των Ισθμίων καθώς ενώ διοικητικά ανήκουν στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για πολεοδομικά θέματα, σήμερα ανήκουν στην Πολεοδομία του Δήμου της Κορίνθου.

Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Στις 4-7-2010, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου έγινε η ιδρυτική διακήρυξη των θέσεων του συνδυασμού μας.
Ένας χρόνος ύπαρξης και δημιουργικής παρουσίας, του νέου δημοτικού συνδυασμού «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Στο κείμενο της διακήρυξης, είχαμε τονίσει τα εξής:

«Με τη συνεργασία όλων και τη συντονισμένη δράση, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη νέα μας πορεία ομαλά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε η συνένωση να αποτελέσει εφαλτήριο προόδου για τον τόπο μας.

Στην σύγχρονη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, υπάρχει ελπίδα αν διατηρήσουμε τις αξίες με τις οποίες διαχρονικά γαλουχηθήκαμε και που παρά τις δυσκολίες επιβίωσαν, την αλήθεια σε όλα επίπεδα, τον ειλικρινή διάλογο και την αγάπη προς το συνάνθρωπο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αυτοί οι πυλώνες των αρχικών θέσεων και αρχών μας, παραμένουν αταλάντευτες και τις στηρίζουμε με την καθημερινή μας στάση.

Εκτιμούμε ότι ο συνδυασμός μας έφερε κάτι το καινούργιο στα πολιτικά δρώμενα του νέου δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Όλη η πορεία μας μέχρι σήμερα, αποδεικνύει ότι η δημιουργία αυτού του συνδυασμού, δεν ήταν μια διαδικασία που δημιουργήθηκε από τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων, αλλά προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας ενός δημοτικού συνδυασμού, που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την μορφή και την εικόνα του νέου δήμου, αλλά και να διαφοροποιήσει μίζερες αντιλήψεις που καλλιεργήθηκαν πολλά χρόνια στον τόπο μας και τον οδήγησαν στην θέση που είναι σήμερα.

Οι μέχρι σήμερα γόνιμες τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και η στάση μας έναντι όλων των μικρών και μεγάλων θεμάτων, που απασχολούν τον δήμο μας, αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός μας έχει συνέχεια και μια ισχυρή δυναμική, η οποία με την πάροδο του χρόνου όλο και μεγαλώνει.

Νέοι άνθρωποι που στις προηγούμενες εκλογές ήσαν απέναντι μας, πλαισιώνουν πλέον δυναμικά τον συνδυασμό μας και αγωνίζονται να πείσουν τον κάθε συμπολίτη μας, ότι αποτελούμε πλέον την ελπίδα για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Παραμένουμε ενεργοί στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου μας, όχι μόνο γιατί γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι, ότι όλες οι θέσεις που διεξοδικά αναλύσαμε προεκλογικά, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά γιατί πιστεύουν ότι εκφράζουμε την ανανέωση και την ελπίδα, για το αύριο αυτού του δήμου.

Με σύνθημα μας την ΑΝΑΝΕΩΣΗ, την ΓΝΩΣΗ, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ,
την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ και την πραγματική ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μας,
συνεχίζουμε την προσπάθεια.


Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ