Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Στις 4-7-2010, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου έγινε η ιδρυτική διακήρυξη των θέσεων του συνδυασμού μας.
Ένας χρόνος ύπαρξης και δημιουργικής παρουσίας, του νέου δημοτικού συνδυασμού «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ».

Στο κείμενο της διακήρυξης, είχαμε τονίσει τα εξής:

«Με τη συνεργασία όλων και τη συντονισμένη δράση, μπορούμε να ξεκινήσουμε τη νέα μας πορεία ομαλά και αποτελεσματικά, έτσι ώστε η συνένωση να αποτελέσει εφαλτήριο προόδου για τον τόπο μας.

Στην σύγχρονη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, υπάρχει ελπίδα αν διατηρήσουμε τις αξίες με τις οποίες διαχρονικά γαλουχηθήκαμε και που παρά τις δυσκολίες επιβίωσαν, την αλήθεια σε όλα επίπεδα, τον ειλικρινή διάλογο και την αγάπη προς το συνάνθρωπο, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αυτοί οι πυλώνες των αρχικών θέσεων και αρχών μας, παραμένουν αταλάντευτες και τις στηρίζουμε με την καθημερινή μας στάση.

Εκτιμούμε ότι ο συνδυασμός μας έφερε κάτι το καινούργιο στα πολιτικά δρώμενα του νέου δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ.

Όλη η πορεία μας μέχρι σήμερα, αποδεικνύει ότι η δημιουργία αυτού του συνδυασμού, δεν ήταν μια διαδικασία που δημιουργήθηκε από τις προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων, αλλά προέκυψε από την ανάγκη δημιουργίας ενός δημοτικού συνδυασμού, που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την μορφή και την εικόνα του νέου δήμου, αλλά και να διαφοροποιήσει μίζερες αντιλήψεις που καλλιεργήθηκαν πολλά χρόνια στον τόπο μας και τον οδήγησαν στην θέση που είναι σήμερα.

Οι μέχρι σήμερα γόνιμες τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και η στάση μας έναντι όλων των μικρών και μεγάλων θεμάτων, που απασχολούν τον δήμο μας, αποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός μας έχει συνέχεια και μια ισχυρή δυναμική, η οποία με την πάροδο του χρόνου όλο και μεγαλώνει.

Νέοι άνθρωποι που στις προηγούμενες εκλογές ήσαν απέναντι μας, πλαισιώνουν πλέον δυναμικά τον συνδυασμό μας και αγωνίζονται να πείσουν τον κάθε συμπολίτη μας, ότι αποτελούμε πλέον την ελπίδα για την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Παραμένουμε ενεργοί στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου μας, όχι μόνο γιατί γνωρίζουν πλέον οι περισσότεροι, ότι όλες οι θέσεις που διεξοδικά αναλύσαμε προεκλογικά, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά γιατί πιστεύουν ότι εκφράζουμε την ανανέωση και την ελπίδα, για το αύριο αυτού του δήμου.

Με σύνθημα μας την ΑΝΑΝΕΩΣΗ, την ΓΝΩΣΗ, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ,
την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ και την πραγματική ΑΓΑΠΗ για τον τόπο μας,
συνεχίζουμε την προσπάθεια.


Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ - ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: