Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Κατά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, την Τετάρτη  6-6-2012 ακούστηκαν από κάποιους πολίτες αλλά και  από τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη διάφορες αρνητικές εκφράσεις για το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΡΟΜΗΘΕΑ αλλά και υποψήφια του συνδυασμού μας
« ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ » κα Άννα Κοσκινά .

Εκφράζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεση μας στα λεγόμενα αυτά και μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη  το ύφος των δηλώσεων αυτών.

Η Άννα Κοσκινά αποτελεί ένα επίλεκτο μέλος της τοπικής κοινωνίας και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα προσωπικά, που ανήκει στους κόλπους του συνδυασμού μας .

Η Άννα  Κοσκινά  δεν είναι ανεπάγγελτος και είναι τουλάχιστον ατυχές, να συγχέεται η επαγγελματική δραστηριότητα, με την εκάστοτε θέση που έχει κάποιος σε ένα  διοικητικό συμβούλιο .

Η Άννα Κοσκινά είναι μια άριστη παιδαγωγός και μουσικός ,από τα χέρια της οποίας έχουν αποφοιτήσει εδώ και 20 χρόνια εκατοντάδες παιδιά  συνδημότες μας, αποκτώντας εκείνη την μουσική παιδεία η οποία προσδίδει στον καθένα μια ιδιαίτερη αξία .

Προσωπικά εισηγήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο την ένταξη της στο διοικητικό συμβούλιο, πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο και συνεχίζω να πιστεύω στο ακέραιο, ότι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την συγκεκριμένη θέση .

Δυστυχώς για κάποιους, η Άννα Κοσκινά,  έχει ιδιαίτερη γνώση των θεμάτων που άπτονται της Μουσικής Σχολής του Δήμου  και θέλησε από την πρώτη στιγμή να φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική για την ορθότερη λειτουργία αυτής, αναδεικνύοντας πολλές φορές προβλήματα που υπήρχαν από την μέχρι σήμερα λειτουργία της .

 Αν κάποιοι  την ορθή λειτουργία που επιβάλλεται  να έχει ένα διοικητικό όργανο του Δήμου μας, την φοβούνται είναι καλύτερο να σιωπούν και να μην κατηγορούν άλλους, που προσπαθούν να την επιβάλλουν.


                                                      Γιώργος Π.Πετρίτσης
                                                     Δημοτικός Σύμβουλος
                                               Επικεφαλής  του Συνδυασμού
                                        ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: