Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ


Συγχαίρω από καρδιάς τις νέες και τους νέους του Δήμου μας, που πέτυχαν την είσοδο τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο σημαντικός αριθμός εισακτέων από το Δήμο μας, σηματοδοτεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για την τοπική κοινωνία που ευτυχώς έρχεται σε αντίθεση με το γκρίζο τοπίο της σύγχρονης καθημερινότητας .

Εύχομαι στους αυριανούς επιστήμονες καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο νέο κύκλο της ζωής τους που ανοίγεται μπροστά τους .

Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς τους που βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα τους με αγάπη αλλά και πολλές στερήσεις στηρίζοντας την δύσκολη προσπάθεια τους .

Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές που μετέδωσαν τις γνώσεις τους με υπομονή επιμονή και αγάπη .

Σε αυτούς που απέτυχαν στην πρώτη προσπάθεια, θέλω να τους υπενθυμίσω, ότι επ’ ουδενί η αποτυχία δεν σημαίνει απόρριψη αλλά μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Τους νέους επιστήμονες περιμένει η τοπική κοινωνία του Δήμου μας να προσφέρουν τις γνώσεις τους , γιατί το μέλλον του Δήμου θα είναι σύντομα στα δικά τους χέρια.

Καλή επιτυχία στο νέο σας ταξίδι αγαπητά παιδιά, αλλά να θυμάστε πάντα ότι οδηγός σας σε αυτή την νέα πορεία, πρέπει να είναι η αγάπη σας στο Θεό, στην οικογένεια σας και στο νέο γνωστικό αντικείμενο που επιλέξατε να ακολουθήσετε .

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: