Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού « ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΊΑ »Γιώργος Πετρίτσης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Φίλη, παρέστησαν στην ημερίδα που διοργάνωσε ο νεοσυσταθείς Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Λουτρακίου ( LTO ).
Στον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την σύσταση του Οργανισμού αυτού, αφού όπως τόνισε ήταν προεκλογική δέσμευση του συνδυασμού του η δημιουργία ενός τέτοιου Οργανισμού και με την σημερινή προσπάθεια έγινε το πρωταρχικό βήμα για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στο Λουτράκι.
Εκτίμησε ότι θα έχει σίγουρη επιτυχία, αφού απαρτίζεται από επίλεκτα μέλη της τοπικής κοινωνίας και το σπουδαιότερο από όλους τους εκπροσώπους των φορέων που έχουν σχέση με τον τουρισμό της πόλης μας ,οι οποίοι έχουν την γνώση, την αγάπη και την δυναμική για τον πρόοδο του τόπου μας .
Ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και ζήτησε από όλη την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει και να στελεχώσει το νέο Οργανισμό, στε να αποκτήσει δύναμη και να φέρει επιτέλους μια νέα ελπιδοφόρο προοπτική στο τουριστικό γίγνεσθαι της πόλης του Λουτρακίου .


ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: