Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Γιώργου Πετρίτση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Πετρίτσης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του και το δημόσιο διάλογο με φορείς και συλλόγους  του νέου διευρυμένου Δήμου, επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου και συνομίλησε με το Προεδρείο.

Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα αφού τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και τους φορείς τους είναι σοβαρά και αφορούν στο σύνολό τους όλη τη τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στο θέμα στέγασης του Εργατικού Κέντρου και του κτιρίου για τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Η διεκδίκηση υποκαταστήματος ΙΚΑ και Παραρτήματος Επιθεώρησης Εργασίας στο Λουτράκι, η κατασκευή Εργατικών Κατοικιών που θα εξυπηρετήσει συνδημότες μας με χαμηλό εισόδημα αλλά και η επαναλειτουργία του Παραρτήματος της ΔΕΗ είναι μερικά από τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου, τα οποία βρήκαν σύμφωνο τον κ. Πετρίτση. Η συζήτηση απέκτησε έντονο ενδιαφέρον γιατί έγινε αναφορά σε ζητήματα και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας (πάρκινκ, καθαριότητα, αστυνόμευση και ασφάλεια, προστασία περιβάλλοντος , ιαματικός τουρισμός κλπ ).

Ο κ. Πετρίτσης υποσχέθηκε πως θα σταθεί αρωγός στο Εργατικό Κέντρο και στα Σωματεία των Εργαζομένων γιατί θεωρεί ότι αντικατοπτρίζουν ένα μεγάλο μέρος του Δήμου μας.

Η πρόταση για την συμμετοχή φορέων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και στα δρώμενα του Δήμου μας, θεωρήθηκε από τον κ. Πετρίτση επιβαλλόμενη και αυτονόητη.

Εκ του γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: