Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Πετρίτσης συνεχίζει τις συναντήσεις και το διάλογο με φορείς και συλλόγους του Δήμου


 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων Γιώργος Πετρίτσης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του και το δημόσιο διάλογο με φορείς και συλλόγους  του νέου διευρυμένου Δήμου επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων και τους Συλλόγους Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων του Λουτρακίου και της Περαχώρας.
Επίσκεψη  Γιώργου Πετρίτση στο ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων.
Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου ο Γιώργος Πετρίτσης συνοδευόμενος από Υποψηφίους Συμβούλους Συνδυασμού του επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων όπου του επεφύλαξαν μια άνευ προηγουμένου θερμή υποδοχή.
Ο Γιώργος Πετρίτσης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και να ενημερώσει διεξοδικά, σχετικά με τις αρχές και τις βασικές δεσμεύσεις του Συνδυασμού του για το νέο Δήμο.
Με έκδηλη προσοχή, κατανόηση και σεβασμό, όπως άλλωστε τους αρμόζει, ο κ. Πετρίτσης άκουσε τα αιτήματά τους, αιτήματα που από καιρό έπρεπε να έχουν ικανοποιηθεί και τους διαβεβαίωσε για την επίλυσή τους, επισημαίνοντας παράλληλα το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ και ότι η εκάστοτε Δημοτική Αρχή πρέπει να τους παραστέκεται συνέχεια με σεβασμό και αγάπη.

Συνάντηση με τους Συλλόγους Διδασκόντων, Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων.

Στην συνέχεια των επισκέψεων του, συναντήθηκε με τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου, Γυμνάσιου - Λυκείου Λουτρακίου και του Δημοτικού Σχολείου Περαχώρας, με τους οποίους είχε εποικοδομητική και διαλογική συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν: όπως η έλλειψη ασφάλειας και φύλαξης, η καθαριότητα όλων των χώρων, τα κτιριακά προβλήματα (Γυμνάσιο-Λύκειο Λουτρακίου), για τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα δοθούν άμεσες λύσεις για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: