Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Τα πρώτα εγκαίνια εκλογικού κέντρου στους Αγίους Θεοδώρους.






Τα πρώτα εγκαίνια εκλογικού κέντρου στους Αγίους Θεοδώρους έγιναν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Πετρίτση.

Μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Λουτράκι της 8ης Οκτωβρίου έγιναν και τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στους Αγίους Θεοδώρους μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για την τελική νίκη. Και σ’ αυτή τη συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ με τον απλό, λιτό, μεστό, ρεαλιστικό και ανθρώπινο λόγο του επιβεβαίωσε την παγιωμένη πλέον άποψη ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Για άλλη μια φορά απεδείχθη βαθύς γνώστης των προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής των Αγ. Θεοδώρων. Γνώσεις που αποκτήθηκαν απ’ την 8ετή θητεία του στα Νομαρχιακά έδρανα. Γι’ αυτό και οι λύσεις που προτείνει είναι ρεαλιστικές, εφικτές και άμεσα υλοποιήσιμες.

Στο λόγο του εκτός των άλλων καυτηρίασε τις παρωχημένες λογικές και πρακτικές επισημαίνοντας ότι είναι αδιανόητο νέοι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, δυστυχώς, να μη θέλουν να κάνουν παρέμβαση αλλά να επιδιώκουν μόνο την εξουσία. Εξουσία μόνο για την εξουσία, για την προσωπική τους προβολή και την εξυπηρέτηση ατομικών συμφερόντων κι όχι για την προκοπή του τόπου. Δεν είναι δυνατόν να μην κατανοούν ότι για την ομαλή συνένωση των δύο κοινωνιών, τουλάχιστον στην πρώτη φάση, το ουσιαστικό σύνθημα «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» για την πραγμάτωσή του δεν χρειάζεται ούτε αρχομανείς ούτε εξουσιομανείς.

Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε τους 55 Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους από το συνδυασμό του οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: