Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το Βήμα των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού "ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Γκιόκας Αθανάσιος
Επιχειρηματίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)



Η απόφασή μου να συμμετέχω ως δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γ. Πετρίτση είναι καθαρή και ρεαλιστική, γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει μία δυναμική ενεργοποίησης όλη της κοινωνίας για το καλύτερο.
Με πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με πρόσωπα με διάθεση για προσφορά και αρκετές προσωπικότητες το ψηφοδέλτιο του Γ. Πετρίτση είναι νομίζω το καλύτερο για την πρόσκληση του Καλλικράτη.
Είναι όμως η αρχή μιας νέας πραγματικότητας, η οποία πρέπει να διαμορφωθεί με αρχές και ηθική που εκφράζουν όλους τους δημότες μας και την περιοχή μας.
Νομίζω πως η υποψηφιότητα του Γ. Πετρίτση μπορεί να δώσει αυτό το στίγμα.           Τολμάμε Αλλάζουμε
Προχωράμε
Το Μέλλον Ξεκίνησε


ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Επιχειρηματίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)


Συμμετέχω σ’ αυτή τη δυναμική, ενωτική, κοινωνική πρωτοβουλία του Γ. Πετρίτση που θα επαναπροσδιορίσει την πορεία της περιοχής μας και θα την κληροδοτήσει στα παιδιά μας που θα χαράξει το αύριο του τόπου μας προς όφελος της νέας γενιάς.
Με ειλικρίνεια, εντιμότητα, συλλογικότητα, σκληρή δουλειά είμαι έτοιμος ως ενεργός πολίτης να υπηρετήσω.






Σουφλέρης Κώστας
Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)



Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, διότι πιστεύω ότι επιτέλους κάτι πρέπει να αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό. Είναι σημαντικό να έρθουν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι, άφθαρτοι, γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα, με δύναμη, ζωντάνια και δημιουργικότητα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Η πολιτική δεν είναι εξουσία ούτε επάγγελμα, είναι ευθύνη και προσφορά! Μπήκα στο συνδυασμό του Γ. Πετρίτση, διότι θεωρώ ότι εκπροσωπεί όλα αυτά τα ιδανικά που και εγώ πιστεύω και υπηρετώ. Ήρθε η ώρα της αλλαγής για όλους μας με ένα Δήμαρχο δυνατό, υπεύθυνο και άξιο, όπως ο Γ. Πετρίτσης.




Σχοινάς Δημήτρης
Απόστρατος Αξιωματικός Αστυνομίας
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)



Απευθύνομαι κυρίως στους νέους για να τους πω ότι αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δαπανούν αρκετά χρήματα για να έχουν την υγεία τους και κάποιοι δαπανούν χρήματα για να βρουν το θάνατο (ναρκωτικά).

Ο συνδυασμός μας σας καλεί να συστρατευθείται μαζί μας για να διώξουμε τη μάστιγα αυτή.





Σακελλαρίου Σωτήρης
Λογιστής
( Υποψήφιος Κεντρικού Λουτρακίου-Περαχώρας)



Αγωνιζόμαστε για ένα δήμο με γνώμονα και άξονα το σεβασμό στον πολίτη και γενικότερα στον άνθρωπο. Υπάρχουν αξίες που δεν παραβιάζονται και αρχές που δεν παραχωρούνται. Στηρίζουμε δυνατά τον Γ. Πετρίτση ως τον αυριανό Δήμαρχο του Δήμου μας. Το αξίζει πραγματικά!





Δεν υπάρχουν σχόλια: