Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Party νίκης για τον Γιώργο Πετρίτση

 






Πολύ μικρό, τελικά, απεδείχθη το cafe bar WAVES για τη βραδιά ΝΕΟΛΑΙΑΣ που διοργάνωσε ο επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ, καθώς η προσέλευση των νέων ήταν όχι μόνο εντυπωσιακή αλλά και πρωτοφανής. Τα νιάτα μας, όλο χάρη, ζωντάνια και ομορφιά, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση και ξεφάντωσαν μέχρι τις πρωινές ώρες στους ρυθμούς της μουσικής. Πολύ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι πλαισίωναν συνεχώς τον Γιώργο Πετρίτση, τον δικό τους Γιώργο, το φίλο τους, τον άνθρωπο που χρόνια τώρα πάντα έχουν δίπλα τους.

Με τη δυναμική τους παρουσία οι νέοι μας, όχι μόνο έδειξαν την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους αλλά και επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο Γιώργο Πετρίτση, στο πρόσωπό του οποίου εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Δικαιολογημένα λοιπόν η βραδιά ΝΕΟΛΑΙΑΣ που διοργάνωσε ο επικεφαλής του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ έγινε ο προάγγελος της ΝΙΚΗΣ στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεβρίου.




Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: