Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2010

Το Βήμα των υποψηφίων συμβούλων του Συνδυασμού "ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"

Θεοδωροπούλου-Ράπτη Αναστασία
Συντ/χος Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος) 

Εργάστηκα ως προϊσταμένη του Νοσοκομείου Κορίνθου. Σήμερα μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, είμαι συνταξιούχος και επομένως ελεύθερη να ασχοληθώ με τα κοινά και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους συμπολίτες μου.

Γιατί όταν είσαι υποχρεωμένη, χρόνια αμέτρητα, να είσαι δίπλα στον πόνο, δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο να ανακουφίσεις τον συνάνθρωπό σου.

Τσαντίλα Μαίρη
Γραμματειακή Υποστήριξη
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος)


 Οι εκλογές δεν είναι μια απλή πολιτική διαδικασία, αλλά μια σοβαρή κοινωνική υπόθεση.
Η « Καλλίπολις» (Πολιτεία-Πλάτωνα), «η ιδεατή πόλις», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κοινωνία μας ιδίως τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, δεν μπορεί να υπάρξει.
Την Κυριακή, θα πρέπει ευσυνείδητα και ώριμη σκέψη να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε.
Ο νέος Δήμος μας μπορεί να γίνει πιο λειτουργικός και σύγχρονος!
Μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος και δυναμικός!
Ψηφίζοντας την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ με επικεφαλής το Γ. Πετρίτση δίνεις δύναμη στην πραγματική ανανέωση, στην προοπτική ανάπτυξης για ένα καλύτερο αύριο για το τόπο μας.
Το εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα του Συνδυασμού, η καθαρή και άφθαρτη εικόνα του Γ. Πετρίτση-ενός ανθρώπου νέου, επιτυχημένου και αξιοπρεπή-αλλά και η ομόψυχη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς των συνεργατών του , αποτελούν την εγγύηση μιας διαφανούς, άμεσης και αποτελεσματικής πρότασης.
Ζητώ τη ψήφο σας με σεβασμό υποσχόμενη να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για όλα όσα ελπίζουμε και προσδοκούμε.

 
Ψωμαδάκη-Ντονοπούλου Εύα
Επιχειρηματίας-Στατιστικολόγος
(Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος) 
Επιτέλους! Πλησιάζει η ώρα που τα όνειρά μας για ένα δήμαρχο που δε θα μηδενίζει τις προσπάθειές μας γίνεται πραγματικότητα. Στο πρόσωπο του Γ. Πετρίτση, ενός ανθρώπου άφθαρτου, με υψηλά ιδανικά, υπευθυνότητα, γνώσεις και ήθος, θα βρούμε τον άξιο δήμαρχο. Του δήμου μας. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, όχι αποχή! ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ψήφο στον Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Είναι ο μόνος που θα τα καταφέρει. Με χαμόγελο στις κάλπες την Κυριακή 7 Νοεμβρίου για τη νίκη του Γ. Πετρίτση.

Ο δήμος μας είναι ένας από τους ωραιότερους δήμους της Ελλάδας μας. Η φύση του έδωσε πολλά: θάλασσα, βουνά, λίμνη, αρχαία και πάνω από όλα το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής: ΤΟ ΝΕΡΟ. Πόσιμο και ιαματικό. Εμείς τι του δώσαμε μέχρι τώρα;

Άσχετους δημάρχους και καρεκλοκένταυρους δημοτικούς συμβούλους. Ώσπου ο Γ. Πετρίτσης αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του δήμου μας. Τυχαίο; Δεν Νομίζω! Επιτέλους ένας δήμαρχος που δεν συγκρίνεται με κανέναν. Ένας δήμαρχος που συνδυάζει την φιλελεύθερη άποψη με την εμπειρική τεχνογνωσία όσο κανένας άλλος!ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, όχι αποχή, όχι άλλα πειράματα. ΝΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΕΤΡΙΤΣΗ. Μόνο έτσι θα βγάλουμε κάθε κατεργάρη από τον πάγκο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: